boek van de maand

 


 


Elke maand een ander boek!

Het boek van de maand is een mooi, leuk of inspirerend boek waarvan wij vinden dat het een echte aanrader is en dat we u bovendien voor een leuke prijs kunnen aanbieden.

 

Deze maand:

 

Zelfgemaakt

 

In dit boek vind je meer dan zeventig originele ideeën voor authentieke en hartverwarmende cadeautjes. Geschenkjes voor verschillende gelegenheden, van verschillende materialen en rond zes thema's: zoet, gezond, natuurlijk, geurend, (hart)verwarmend en speciaal voor jou. Ideaal om je vrienden en familie te verwennen met een persoonlijk cadeau of om lekker voor jezelf te houden!
Maak heerlijke vruchtenjenever voor je vader, verras je vriendinnen met pittenkussens of geef een zelfgebreide sjaal. Majke Jongen verzamelde creatieve geschenkideeën en toont je stap voor stap hoe je te werk gaat.

 

Paperback, 144 pagina’s, geschreven door Majke Jongen.

 

 

De jaarfeesten

 

Een intense maar eigentijdse manier van omgaan met de jaarfeesten; niet vanuit een vergane traditie maar vanuit een levend innerlijk bewustzijn.  In de gang door het jaar markeren de jaarfeesten bijzondere momenten die, wanneer we er innerlijk actief mee om willen gaan, toegang kunnen bieden naar de wereld die achter de wereld van de zintuigen ligt.
In deze ABC Wegwijzer wordt een concrete richting aangeduid om de jaarfeesten in een nieuw licht te beleven en te vieren.

 

brochure, 24 pagina’s, met illustraties in kleur, geschreven door Samuel Jonas van der Sloot

 

 

 

 


1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  1. ZELFGEMAAKT

    ZELFGEMAAKT

    € 5,00
    ODIN
    1 ST

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren