boek van de maand

 


 


Elke maand een ander boek!

Het boek van de maand is een mooi, leuk of inspirerend boek waarvan wij vinden dat het een echte aanrader is en dat we u bovendien voor een leuke prijs kunnen aanbieden.

 

Deze maand:

 

De jaarfeesten

 

Een intense maar eigentijdse manier van omgaan met de jaarfeesten; niet vanuit een vergane traditie maar vanuit een levend innerlijk bewustzijn.  In de gang door het jaar markeren de jaarfeesten bijzondere momenten die, wanneer we er innerlijk actief mee om willen gaan, toegang kunnen bieden naar de wereld die achter de wereld van de zintuigen ligt.
In deze ABC Wegwijzer wordt een concrete richting aangeduid om de jaarfeesten in een nieuw licht te beleven en te vieren.

 

brochure, 24 pagina’s, met illustraties in kleur, geschreven door Samuel Jonas van der Sloot

 

Soepenparade

 

Soepenparade bevat 120 recepten voor soepen uit de hele wereld. Sommige zijn simpele versies van een enkel seizoensingrediënt, die in overdaad en voordelig op de markt is of uit uw eigen tuin kan komen. Andere recepten bevatten vele ingrediënten die zorgen voor een complexe smaak, zoals de bouillabaisse of Indonesische kippensoep met kokos. De Italiaanse bonensoep met macaroni is een voedzame maaltijd en de koude dragonsoep of kreeftenbisque een volmaakt voorgerecht of een lichte lunch.

 

Geschreven door Elisabeth Luard, 192 pagina’s, paperback

 

 

 


2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. DE JAARFEESTEN

  DE JAARFEESTEN

  € 4,75
  ODIN
  1 ST
 2. SOEPENPARADE

  SOEPENPARADE

  € 6,90
  ODIN
  1 ST

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren