Nieuws

Vakantiekriebels

Bij het schrijven van dit stukje schijnt eindelijk weer de zon, zijn er al wat collega's op vakantie en krijg ik ook (weer) langzaam maar zeker last van vakantiekriebels. Nou is er voor mij niet zoveel nodig om in de vakantiestand te schieten, maar de aanbiedingen voor deze week doen er ook nog een schepje bovenop. Ook al ben ik helemaal ondersteboven van Italië als vakantieland, Portugal  staat  ook nog op mijn wensenlijstje. De olijfolie van Dominio Vale do Mondego is heerlijk  en op het landgoed van Eelco Schaap en Karin Sligting worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd.  Mode, yoga, schrijven en een heus festival zijn een paar activiteiten waar u uit kunt kiezen. Wilt u ervaren wat er allemaal komt kijken bij de productie van de olijfolie? Dan kunt u zich opgeven voor de olijfpluk met een verblijf op het landgoed. Kijk voor meer info op www.dominiovaledomondego.com

De Verdicchio wijn van Moncaro brengt me in gedachte weer terug naar Italië. Heerlijk bij Tortellini met bijvoorbeeld Pecorino kaas, of bij een pizza met wilde tomaten en ansjovis. Maar op een zwoele zomeravond smaakt deze witte wijn lichtjes gekoeld ook lekker  bij  olijven.
Tijdens een reis door Indonesië heb ik iedere dag wel iets op met ananas, als sapje, in een cocktail, bij het ontbijt of als toetje al dan niet in combinatie met meloen. Mijn vriendin en ik waren er zo dol op dat we regelmatig te horen kregen dat de ananas helaas op was als we ergens langer zaten dan 1 dag." No, finished" hebben we vaak voorbij horen komen en is nu nog steeds een veelgebruikte uitdrukking.

Hopelijk brengen onze andere aanbiedingen u ook even terug naar een mooi moment, in Nederland of iets verder weg.


Een zonnige week gewenst.

 

 

 

Hartelijke groet,

 

Gräcie Kluijtmans
namens het Odin webwinkelteam

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de Odin Webwinkel, neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00-12.30 uur via telefoon: 0345 - 57 51 54 of e-mail webwinkel@odin.nl.