Nieuws

Heerlijke verwennerij

Vorige week schreef ik nog over Koningsdag, maar in deze periode is er nog meer waar we stil bij staan. Hemelvaart, Dodenherdenking en ook Moederdag komt er weer aan. Moederdag op zondag 8 mei is de dag bij uitstek om even stil te staan bij onze mam, moeders, ma, moeke, mama of moeder.

 

De Grieken waren de eerste die aandacht gaven aan Moederdag. Deze dag was echter niet voor de moeders zelf, maar eerder gericht aan Rhea, de moeder der goden. Later kwam deze verering terug in Christelijke tradities. In de huidige traditie bestaat een vaste dag voor Moederdag sinds de Amerikaanse president Woodrow Wilson in 1914 besloot om de tweede zondag van mei als feestdag in te voeren. 

Ook bij Odin vinden we dat moeders wel wat  extra verwend mogen worden. Voor deze feestelijke dag, helpen we u graag op weg met een aantal mooie geschenkideeën voor een feestelijke dag! Van Weleda hebben we een luxe geschenkset, in de variant; Granaatappel of Evening Primrose, maar ook de heerlijke chocolade in haar favoriete smaak of een heerlijke wijn om samen mee te proosten! Kijk voor meer lekkers bij onze aanbiedingen!Let op wijzigingen rondom Hemelvaartsdag: andere bestel- en afhaalmomenten en let op: op vrijdag geen brood!


Hemelvaartsdag is dit jaar op donderdag 5 mei. Dit heeft gevolgen voor de lever- en bestelmomenten. Is uw afhaaldag normaal donderdag? Dan verschuift uw afhaaldag naar woensdag of vrijdag of komt te vervallen. Daarnaast leveren we op vrijdag 6 mei geen brood!

 

Kijk hier wat er voor u verandert.

 

Ik wens u alvast een fijne week!

 

Hartelijke groet,

 

Joeri Willemse
namens het Odin webwinkelteam

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de Odin Webwinkel, neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00-12.30 uur via telefoon: 0345 - 57 51 54 of e-mail webwinkel@odin.nl.