Nieuws

Schreef ik in het vorige nieuws nog dat de wortelen bij mij in de tuin nog niet geoogst konden worden, toch heb ik net de eerste wortels uit eigen tuin op zitten knabbelen. Als het met de trostomaten ook zo gaat, dan bestel ik ze deze week nog en eet ik ze daarna uit eigen tuin. Heerlijk als tomatensaus voor de pasta maar ook voor op een zelfgemaakte pizza, deze is zo gemaakt met de pizzabodems van La Bio Idea. Mijn favoriet is een pizza met veel saus, tonijn, sardientjes, kaas en als de pizza klaar is heel veel rucola. De witte Verdejo van Montanar past daar prima bij.


Heeft u de Bionade frisdranken als eens geprobeerd? De gember-sinaasappel valt bij ons thuis zeer goed in de smaak, maar ook de vlierbessen verdwijnt altijd zo weer uit de koelkast. Zeker als er een vriendje van mijn zoon komt spelen. Na het voetballen samen even filmpje kijken en een flesje Bionade drinken en dan net doen alsof ze aan het bier zitten. Heerlijk die stoere mannen!

De rest van de aanbiedingen laat ik deze week even voor wat ze zijn (u hopelijk niet), wij gaan even een weekje de bergen van Duitsland onveilig maken. Daarom vindt u volgende week geen nieuwsbrief in uw mailbox of op de site. Natuurlijk kunt u wel zelf de aanbiedingen bekijken op de site.


Spreek ik u graag over 2 weken weer. Ik wens u een zonnige tijd en misschien ook een goede vakantie?

 

 

Hartelijke groet,

 

Gräcie Kluijtmans
namens het Odin webwinkelteam

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de Odin Webwinkel, neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00-12.30 uur via telefoon: 0345 - 57 51 54 of e-mail webwinkel@odin.nl.