nieuws

Aankomende week is het alweer Koningsdag en als ik naar de aanbiedingen kijk dan krijg ik spontaan zin om zo’n mooie sinaasappeltaart van amandelmeel en Valencia sinaasappels te bakken. Lekker toch, om zo'n feestelijke dag mee te beginnen? Zoals iedereen wandelen wij natuurlijk ook even over de vrijmarkt en als het mooi weer is belanden we ’s middags in de tuin met een glas Tempranillo rosé en stukje oude Zeelandkaas en wat olijven. Voordat we gaan kijken naar een optreden van een oude jeugdvriend in ons geboortedorpje Baarn, eten we wat makkelijks; voor René bak ik een paar chipolataworstjes (voor mezelf vegan mini-wieners) en ik maak een salade bij van biodynamische witlof, walnoten en roquefort met een dressing van extra vergine olijfolie en sinaasappelsap. 

 

Werken bij Odin 

Bij Odin werken mensen die weten dat het kan: een eerlijke, écht andere supermarkt. En daar zetten we ons iedere dag weer keihard voor in. Door de ontwikkeling en groei van onze coöperatie zijn we op zoek naar zulke collega’s. Op dit moment hebben we een vacature voor communicatiemedewerker. Meer weten? Bekijk hier de volledige vacature. 

 

Gewijzigd bestel- en bezorgmoment ivm Koningsdag 

Op Koningsdag (donderdag 27 april) wordt er niet bezorgd; krijg je je bestelling normaal gesproken op donderdag en wil je voor het weekend toch boodschappen in huis hebben? Bestel dan op woensdag 26 april vóór 11 uur dan komen we de boodschappen vrijdag bij je bezorgen.

 

Taart workshop door Anne-Marij de Koning 

Op 16 mei kun je een workshop taarten maken volgen in onze winkel in Arnhem. Anne-Marij de Koning van De Keuken van de Koning in Hilversum verzorgt deze workshop. Voor leden van coöperatie Odin is deelname gratis. Aan niet-leden vragen we een bedrag van € 10,00. Opgeven kan voor 6 mei via consument@odin.nl maar let op; er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus geef je snel op!

 

Feestdagen

In verband met de feestdagen zijn we de komende week een aantal dagen gesloten en leveren we dan geen boodschappen uit. Het gaat om de volgende afleverdagen:

donderdag 27 april (Koningsdag)
vrijdag 28 april

dinsdag 6 juni

 

 

Vrolijke groet,

 

Marina de Smit
namens het Odin webwinkelteam

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de Odin Webwinkel, neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00-12.30 uur via telefoon: 0345 - 57 51 54 of e-mail webwinkel@odin.nl.