Nieuws

Barbecue?

 

Normaal gesproken hebben we rond deze tijd van het jaar, de barbecue al een paar keer aangehad om op een zwoele avond te genieten van heerlijk eten in de buitenlucht samen met vrienden.  Dit jaar is het er op een keer na nog niet echt van gekomen. Eerlijk gezegd begint het nu wel wat te kriebelen. De barbecue staat klaar dus als de zon begint te schijnen dan gaat hij zeker aan.
Dan kan ik eindelijk het recept van gegrilde bospeen gaan uitproberen, maar ook een pakketje van scholfilet met puntpaprika,  verse kruiden en citroen staat in de planning. Met de gedroogde tomaten en mozzarella maak ik dan een simpele salade met noten of pijnboompitten. Als toetje is het lekker om ananas te marineren in kokosmelk,  daarna te bestrooien met een beetje kaneelsuiker en dan even te grillen op de overgebleven kooltjes.  

 

Natuurlijk hebben we deze week ook nog aanbiedingen voor de 'gewone'  maaltijden. Volle yoghurt  met muesli voor het ontbijt met een appelsapje erbij, en spaghetti met passata voor de avond. Maar ook alles voor erbij, tussendoor en erna.

 

Weer een mooie week gewenst.

 

 

 

Hartelijke groet,

 

Gräcie Kluijtmans
namens het Odin webwinkelteam

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de Odin Webwinkel, neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00-12.30 uur via telefoon: 0345 - 57 51 54 of e-mail webwinkel@odin.nl.