Over de webwinkel

In de Odin Webwinkel kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week al uw biologische en biologisch-dynamische producten bestellen. Let wel even op de uiterste besteldagen en -tijden, afhankelijk van uw afhaalpunt en afhaaldag (zie verderop).

Hieronder vindt u een aantal praktische zaken die handig zijn voor u om te weten.

 

Aanbiedingen

Elke week vindt u op de home-pagina minimaal 15 producten die in de aanbieding zijn. Deze aanbiedingen gelden 1 week, voor uitlevering van dinsdag tot en met vrijdag van die week. Vanaf vrijdag vindt u de nieuwe aanbiedingen voor de komende week op de website. 

  

Bestelmomenten en ophalen

Houdt a.u.b. bij het bestellen rekening met uw afhaaldag en de uiterste bestelmomenten. Wij rekenen anderhalve dag om uw bestelling klaar te maken en bij het afhaalpunt af te leveren. Kijk hieronder naar uw afhaaldag en u ziet tot wanneer u kunt bestellen:

  • - Afhaaldag dinsdag: bestellen tot uiterlijk zondag 11.00 uur
  • - Afhaaldag woensdag: bestellen tot uiterlijk maandag 11.00 uur
  • - Afhaaldag donderdag: bestellen tot uiterlijk dinsdag 11.00 uur
  • - Afhaaldag vrijdag: bestellen tot uiterlijk woensdag 11.00 uur

 

Orderkosten

We hanteren een minimum orderbedrag van 15 euro. Heeft u meerdere kleine bestellingen voor dezelfde afhaaldag, dan worden de bedragen hiervan uiteraard bij elkaar opgeteld. Is het totaalbedrag van uw bestellingen voor deze afhaaldag lager dan 15 euro, dan willen we u vragen er nog iets bij te bestellen!

 

Afhaaldag

Uw afhaalpunt werkt met een vaste afhaaldag. Sommige afhaalpunten hebben 2 afhaaldagen per week. Klik hier om de afhaalpunten met de afhaaldagen bij u in de buurt te bekijken.

 

Betalen

U betaalt uw bestelling bij het afhaalpunt waar u uw bestelling ophaalt. Bij een gewogen artikel (zoals kaas, vlees of vis) wordt op uw afleverbon het daadwerkelijke gewicht in rekening gebracht.

 

Niet leverbaar

Wij streven 100% leveringsbetrouwbaarheid na. Als een product door onvoorziene omstandigheden niet leverbaar is dan halen wij het direct uit de webwinkel. Heeft u het dan al besteld, dan wordt op uw afleverbon vermeld dat het product niet leverbaar is. Wilt u voor een feest of andere gelegenheid graag weten of uw bestelling compleet is, geef dit bij het afronden van uw bestelling dan even aan bij de opmerkingen.

 

Kwaliteit

Wij zorgen dat de producten die hier de deur uitgaan van goede kwaliteit zijn en de juiste houdbaarheidsdatum hebben. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat (of onderweg of eenvoudigweg omdat het mensenwerk is). Mocht u daardoor ontevreden zijn over de kwaliteit of heeft u het verkeerde product ontvangen, neem dan contact op met de Odin Consumentenservice via webwinkel@odin.nl.

 

Wilt u weten hoe u boodschappen kunt doen in de webwinkel? Ga naar naar de "Help"-pagina en daar leest u precies wat u moet doen: Help