BESCHUIT SPELT

Richard Ribbink uit Apeldoorn ontwikkelde voor deze speltbeschuiten zijn eigen recept. Het idee was een echte speltbeschuit te maken met zoveel mogelijk spelt. Wanneer het deeg voor de beschuiten op temperatuur is gekomen en ver genoeg gerezen is maakt Richard er kleine bolletjes van. Deze worden gewalst en gemengd met eieren, het perfecte recept voor een smeuïg beschuit waarvan je gaat fluiten.. Vervolgens worden de zijkanten van het beschuit belegd met speltvlokken en rijzen de deegbolletjes weer verder in bakblokken om vervolgens de oven in te gaan.

Ingrediënten:SPELTmelange* (SPELTmeel*, SPELTbloem*, GERSTemout*, HAVERvlokken*, lecithine*, SESAMZAAD*, zout, zuurdesempoeder*, kippeneipoeder*, ascorbinezuur, verdikkingsmiddel (guarpitmeel*, enzymen), EI*, gist, TARWEGLUTEN*, glucosestroop*, plantaardige olie.
€ 3,59

BESCHUIT SPELT

OF