CHOCO-HAZELNOOTPASTA

Nocciolata Classica is een biologische chocoaldepasta van cacao en hazelnoten, geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Nocciolata is heerlijk romig. Na jaren van onderzoek is er een harmonieus en uitgebalanceerd recept in smaak en textuur gecreëerd. De hazelnoten zijn van de Tonda Romana-variëteit. Verder zit er de beste cacao en cacaoboter, rietsuiker, magere melkpoeder, koudgeperste zonnebloemolie, sojalecithine en natuurlijk Bourbon vanille-extract in. Deze chocoladepasta bevat geen palmolie en geharde vetten, aroma's, conserveringsmiddelen of kleurstoffen en is ook glutenvrij.

Ingrediënten:rietsuiker*, HAZELNOTENPASTA* (18,5%), zonnebloemolie*, magere MELKPOEDER*, cacaopoeder* (6,5%), cacaoboter*, emulgator: SOJALECITHINE* en vanille-extract*.
€ 9,69

CHOCO-HAZELNOOTPASTA

OF