HAVERKOEKEN MOERBEI HENNEP VEGAN

Billy’s Farm is hét merk voor lekkere biologische koekjes zonder toevoeging van riet- en bietsuiker. De koekjes worden gezoet met siropen uit graan en fruit waardoor er een natuurlijke smaak ontstaat. Het assortiment Billy’s Farm is hierdoor ook al snel geschikt voor mensen met allergieën.

De koekjes van Billy’s Farm zijn ontstaan uit de vraag naar koekjes zonder geraffineerde suiker, al bereiden wij ze bovenal omdat de koekjes veel natuurlijker van smaak zijn. Door voedselallergieën voor bijvoorbeeld tarwe, soja, eieren en melk worden meerdere koekjes met spelt gemaakt en zijn Billy’s Farm koekjes enkel plantaardig.

Een échte haverkoek met 50% haver (meel en vlokken) gebakken in kokosolie en gezoet met kokosbloesem siroop en haverstroop. Daarna gevuld met heerlijke moerbeien, lijnzaad, hennepzaad en chiazaad.

Ingrediënten:HAVER* (54%) ( meel en vlokken), kokosbloesemsiroop*, kokosolie*, moerbeien* (8%), HAVERSTROOP* (5%), lijnzaad*, hennepzaad* (1%), chiazaad*, , rijsmiddel (natriumcarbonaat) en zout.
€ 4,10

HAVERKOEKEN MOERBEI HENNEP

OF