M2 BIOLOGISCHE GROND

Biologische grond moet biologisch blijven.

Geitenboerderij Hansketien is vernoemd naar hun lievelingsgeit Hanske nummer 10. Het bedrijf werd gedreven door Peter Govers en Ina Eleveld.
Hansketien is een klein (qua aantal dieren) maar breed (van begin tot eindproduct) geitenbedrijf. Alle melk wordt op de boerderij verkaasd. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van grie. Grie is halfzachte kaas volgens het recept van feta. Daarnaast heeft Hansketien een groot aantal geitenvleesproducten. Peter en Ina stopten ermee en het stokje werd doorgegeven. Hansketien kreeg nieuwe eigenaren. Peter en Ina stoppen ermee en gaven het stokje door aan Monique, Liesbeth en Martijn: mensen die ook in hart en nieren gaan voor een goed biologisch dynamisch bedrijf. De afgelopen maanden is al begonnen met inwerken en dat verloopt plezierig en goed. Nog een paar maanden en de nieuwe eigenaren nemen het stokje helemaal over.

Let op: De waardecheque bevat 5 kortingsstickers die recht geven op 20% korting op een versproduct naar keuze. De kortingsstickers zijn geldig t/m 31 mei 2019 en kunnen worden geplakt op een versartikel naar keuze in een deelnemende bio-winkel. De kortingsstickers kunnen niet gebruikt bij een online bestelling. Kijk voor meer informatie op www.grondvrijkopen.nl.


Met de aankoop van deze waardecheque help je mee de grond van het bedrijf voor biodynamische landbouw te laten blijven. Voor € 10 koop je 1 vierkante meter grond ‘vrij’. Je ontvangt een waardecheque met 5 kortingsstickers die recht geven op 20% korting op een versproduct naar keuze. De kortingsstickers zijn geldig t/m 31 mei 2019 en kunnen worden geplakt op een versartikel naar keuze in een (fysieke) Odin-winkel of een andere deelnemende bio-winkel.

Kijk voor meer informatie op www.grondvrijkopen.nl

Ingrediënten:
€ 10,00

M2 BIOLOGISCHE GROND

OF