CHAMPIGNONROOMSOEP

In 2005 startte Michel Jansen in het Groningse Noordbroek met de ontwikkeling en productie van biologische soepen. De kleine productieruimte op het erf van boer Arkema kon met recht de Kleinste Soepfabriek van Nederland genoemd worden. Inmiddels worden er op een andere locatie in Stadskanaal al veel meer potten met volle, smakelijke en avontuurlijke soepen gevuld.

Deze ambachtelijk geproduceerde champignonroomsoep zit boordevol champignons en is heerlijk romig van smaak.

Verdun de soep eventueel met een halve pot water en maak af met wat extra room en verse peterselie. Ook lekker om als ragout te eten met extra room, maïzena en peterselie.


Ingrediënten:water, champignons* (40%), (Agaricus Bisporus), TARWEBLOEM*, maïszetmeel, BOTER*, zonnebloemolie*, zout, ROOM* (2%), natuurlijk aroma, peper* en nootmuskaat*.
€ 4,63

CHAMPIGNONROOMSOEP

OF