nieuws

Aanbiedingen

Vanaf dinsdag 24 oktober zijn onze kerstpakketten beschikbaar. We hebben twee pakketten samengesteld met biologische Mediterrane specialiteiten in een mooie geschenkdoos (FSC gecertificeerd). Wil je meer dan 10 stuks in 1x bestellen? Neem dan even contact met onze servicemedewerkers via 0345-575154.

Deze week hebben we een aantal mooie aanbiedingen waarmee we lekker kunnen nazomeren. Misschien kunnen we zelfs nog wel even buiten zitten in het zonnetje met gemengde olijven en een goeie wijn van Neleman met ondertussen zalmfilet in de oven met geroosterde cherrytomaatjes en geraspte Parmiggiano Reggiano. Zin in een beetje meer herfst? Maak dan een pittige curry van pompoen en bloemkool. Gebruik de currypasta van Onoff Spices (echt heel lekker!) en maak het af met een scheutje kokosmelk. Wat verse koriander, falafelballetjes met een lepel Griekse roomyoghurt en een warm naanbrood uit de oven maakt het helemaal af. 

What's new

Ook deze week hebben we weer een aantal nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment waar wij in ieder geval blij van worden. Bijvoorbeeld gedroogde zeewierpasta en -"bacon" van Sea More, twee nieuwe smaken handcooked chips van Trafo, een witte en rode wijn van Neleman, biodynamische yoghurt met honing en walnoten en West Friese korstjes van Zonnemaire. Klik hier om niets te missen. Je zou het niet zeggen maar voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. Pepernoten en speculaasbrokken kun je nu al bestellen, de chocoladeletters zijn na Sint Maarten beschikbaar. Zoek je een leuk kadootje bekijk dan eens het boekje Strooigoed van voormalig Odin-collega Anne-Marij de Koning, met recepten van pepernoten, borstplaat, marsepein en meer. Anne-Marij laat je zien hoe je zelf aan de slag kunt gaan met traditionele en originele receptuur. Verder hebben we nog een paar demo modellen Buddy skelters voor een heel klein prijsje en natuurlijk mogen de mooie geschenken van Dr. Hauschka en Weleda niet ontbreken in het assortiment. Onder productgroepen vind je het kopje feestdagen met nog meer inspiratie :)  

Mooie week allemaal!

Marina de Smit

Marketing & Sales Internetwinkels