QUICHE SPINAZIE CHAMPIGNON

Een milde klassieke quiche met champignons in plaats van kaas. De spinazie en champignons zijn heerlijk fris dankzij wat extra knoflook. De quiche is gaar en klaar als deze bij de Oorsprong uit de oven komt. Zo uit de verpakking en zonder op te warmen is de quiche ook erg smakelijk. Warm is het korstje lekker knapperig. Lekker met een worteltjes-salade met macadamia-noten.

Oven: Verwarm de over voor op 180 à 190 graden. Haal de quiche uit de verpakking en zet de quiche in het midden van de oven (liefst op een rooster). Na ±15 minuten is de quiche warm, met een lekker knapperig korstje. Geen oven? Gebruik een koekenpan. Leg de quiche er ondersteboven in en warm deze in 5 minuten op lage temperatuur. Draai dan de quiche om en verwarm de bodem tot deze knapperig is.

Ingrediënten:spinazie* (32,9%), EIEREN*, TARWEBLOEM*, MELK*, champignons* (8,7%), uien*, ROOMBOTER*, SLAGROOM*, water, zout, knoflook*, peper*
€ 7,50

QUICHE SPINAZIE CHAMPIGNON

OF