RAUWE HAM

Het biologische varkensvlees van St. Hendrick komt van Nederlandse varkensboeren met hart voor hun dieren. Ze komen onder andere uit Kamerik, IJsselstein, Leusden en Barneveld. De varkens hebben een goed leven, wat resulteert in gezonde dieren met mooi vlees. Het biologische varkensvlees is smaakvol en mals.

Het vlees van St. Hendrick is eerlijk vlees. Vlees waar de tijd voor wordt genomen: de dieren krijgen de tijd om te leven, om te groeien. Ook de bereiding van het vlees krijgt de tijd; om te garen, om luchtgerookt te worden, tijd voor kruiding en marinering. Tijd, aandacht, vakmanschap en pure ingrediënten. Omdat goede smaak geen haast heeft. Wist je dat het vlees van St. Hendrick is niet alleen heel smakelijk is, maar ook gegarandeerd glutenvrij? Zo kunnen ook mensen met Coeliakie met een gerust hart genieten van (bijna) het volledige assortiment van St. Hendrick.

Ingrediënten:Varkensvlees*, zout, koriander*, kruidnagel*, witte peper*, MOSTERDZAAD*, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet, fermentatieculturen.
€ 3,55

RAUWE HAM

OF