TANDENBORSTEL BLUE (MEDIUM SOFT)

De tandenborstels van Hydrophil zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van bamboe! Door het kopen van een tandenborstel van Hydrophil steun je ook nog eens een goed doel.
10% van de winst van Hydrophil gaat namelijk naar ‘Viva con Agua’, een netwerkorganisatie die het onacceptabel vindt dat anno nu nog steeds 780 miljoen mensen geen vrije toegang tot schoon water hebben en dat er 2,4 miljard mensen leven zonder sanitaire voorzieningen. Viva con Agua zet zich in om dit te verbeteren.

De bamboe tandenborstels zijn niet alleen biologisch afbreekbaar, de borstels zijn bovendien gemaakt van plantaardig nylon(van castor olie), verkrijgbaar in medium en zacht. De tandenborstels zijn individueel verpakt in gerecycled bio-afbreekbaar karton. De tandenborstels zijn water-neutraal geproduceerd: omdat de borstels gemaakt zijn van een natuurproduct dat geen kunstmatige irrigatie nodig heeft. Bovendien gebruikt Hydrophil alleen kleurstoffen zonder minerale oliën of ander chemicaliën. De tandenborstels bevatten geen dierlijke elementen en zijn niet getest op dieren.Ingrediënten:
€ 3,99

TANDENBORSTEL BLUE (MEDIUM SOFT)

OF