VAATWAS TABLETTEN VEGAN

De belangrijkste werkzame bestanddelen in de Sonett Tabletten voor de vaatwasser zijn soda, silicaten en suikertenside. Die zorgen ervoor dat etensresten opzwellen en dat vetten geëmulgeerd en opgelost worden. Blekende zuurstof (natriumpercarbonaat) verwijdert thee- en koffieresten uit glazen en kopjes. Citraat en polyasparaginezuur binden kalkresten in het afwaswater effectief. De ingrediënten zijn, zoals bij alle Sonett producten, volledig biologisch afbreekbaar. Belangrijk: voor een optimaal resultaat de wateronthardingsinstelling van de vaatwasser een hardheidsniveau hoger instellen dan de daadwerkelijke waterhardheid.
Gemaakt met zuiver plantaardige zeep uit biologische oliën, volledig biologisch afbreekbaar. Zonder synthetische conserverings-, kleur- en geurstoffen. Uiterst huidvriendelijk en geschikt voor veel mensen met allergieën.

Ingrediënten:INCI: Sodium citrate, sodium carbonate, sodium percarbonate, sodium metasilicate, sodium bicarbonate, sodium polyaspartate, sodium iminodisuccinate, sodium silicate, sulphated castor oil, alkylpolyglucoside C8-16, potassium soap*
€ 6,30

VAATWAS TABLETTEN

OF